hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 15
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2024-04-11

Az 55 szűkebb szakterület közül 10-ben kizárólag az ELTE került be hazánkból a világ legjobbjai közé a QS 2024-es rangsorában.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2024-04-10

A PTE újra a világ legjobb orvosképző egyetemei közé került a QS World University Rankings legfrissebb, szakonkénti világranglistája alapján.

#3
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2023-12-10

Megjelent a brit Quacquarelli Symonds (QS) felsőoktatási rangsor fenntarthatóságot vizsgáló ranglistája.

#4
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2023-09-20

A Quacquarelli Symonds (QS) felsőoktatási intézményeket értékelő nemzetközi rangsorának európai listájára 15 magyar intézmény is felkerült.

#5
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2023-03-22

Ismét előrébb léptek az elmúlt évekhez képest a magyar egyetemek a brit Quacquarelli Symonds (QS) rangsorban.

#6
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2022-10-28

Quacquarelli Symonds (QS) cég első alkalommal publikált fenntarthatósági világrangsorában a BMGE, az SZTE és az ELTE szerepel.

#7
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2022-05-20

A Szegedi Tudományegyetem országos szinten vezető szerepet tölt be a fül-orr-gégészeti és az idegsebészeti ellátás és innováció területén is.

#8
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2022-04-08

Minden kategóriában előrébb léptek az elmúlt évhez képest a magyar egyetemek a brit Quacquarelli Symonds rangsorában.

#9
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2022-04-06

Az élet és orvostudományi listán a 262. helyen szerepel a Semmelweis Egyetem a QS legfrissebb szakterületi rangsorában.

#10
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2021-12-16

Továbbra is az SZTE az egyik legjobb magyar intézmény a brit Quacquarelli Symonds feltörekvő európai és közép-ázsiai országok felsőoktatási intézményeit értékelő listáján.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha egyetlen egészséges növényi olajat kellene megnevezni, a többség valószínűleg az olívaolajat említené. De mitől különleges – ha egyáltalán az – az olívaolaj?